2018-12-06 06:23:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Megint rengeteg új tervet dédelget

Napi horoszkóp december 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Jupiterrel. Igyekezzen minél precízebben és koncentráltabban dolgozni. Sok munkát el tud végezni az irodában, de máshol is. Ma gondolja át, ki áll önhöz a legközelebb a barátai közül? Milyen következtetésre jutott? Egy kellemes meglepetésben lehet része ez ügyben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Válaszút elé kerülhet, és nem lesz könnyű döntenie. Ha két állásról van szó, talán nincs is rá szükség, mindkettővel meg tudna birkózni. Ha a szíve vinné kétfelé, a legjobb, ha egyiket sem választja...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma egyszerre lesz ravasz és diplomatikus, ráadásul pár féltve őrzött titkot is megtudhat, mert most különösen szívesen nyílnak meg önnek az emberek. Ha el akar érni valamit, ne siettesse a dolgot!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ezt a napot a csendes harmónia és kreativitás jegyében tudja élvezni, kivételesen harmonikusan alakulhat a délután. Használja ki a lehetőségeket, tüntesse el a felhőket a homlokáról. Most mindennek tud örülni, főleg egy bizonyos személy telefonhívásának.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A féltékenység értelmetlen: ha nincs alapja, csak elrontja a kapcsolatot, ha meg van, a másik nem érdemli meg az aggódást... Ön általában képes könnyedén venni az életet – viselkedjen most is így!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem szívesen változtat, kivárja, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Most mégis úgy érezheti, lépnie kell, mert nem értékelik eléggé. Ne gondolkodjon túl sokáig, ha ott van az orra előtt a lehetőség! Semmiképpen ne adjon tovább egy pletykát, amit a bennfentes barátaitól hall, mert bajba kerülhet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Nyilas jegyében áll a Jupiterrel együtt. Most is a legjobbat akarja nyújtani. Bár egyesek azzal vádolhatják, hogy kukacoskodik, ragaszkodjon az elképzeléseihez: ha később mégis becsúszna valami hiba, önt nem okolhatják semmiért!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár leginkább lustálkodna, most bármibe fog is, sikerrel jár, úgyhogy mindent intézzen el, amit lehet! Hasznosíthatja a korábbi nehézségekből leszűrt tapasztalatait, és remek tanácsot adhat valakinek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilas jegyében áll a Jupiterrel együtt. Ez fantasztikus lehetőségeket ígér a mai napra! Minden problémát ügyesen elsimít, jobban sikerülnek a dolgok, mint remélte volna! Érdemes lenne egy lottószelvényt is kitöltenie!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vegye lazábban a pénzügyeket, csak akkor aggódjon miattuk, ha tényleg van rá oka! Sokkal fontosabb lenne, hogy törődni kezdjen az egészségével... Ha önre bíznak egy titkot, feltétlenül őrizze meg!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Munkahelyi és otthoni gondok: sok zavaró tényező hátráltatja, hogy kedvére élvezhesse a téli estéket. Ha nem tud kiigazodni az ellenkező nem egyik tagján, kérjen baráti tanácsot!


Halak: II. 19. - III. 20.

Megint rengeteg új tervet dédelget. Ha csak a tizede bejön, már biztos, hogy jó ideig nem fog unatkozni! Ezúttal viszont vigyázzon, hogy ne hanyagolja el miattuk sem az egészségét, sem a családját!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: